Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

I AM BACK!!!!!

Καλημέρα σας και Καλό μας Πάσχα!!!!!!!Μεγάλη Εβδομάδα από σήμερα

Επέστρεψα...πολύ καλύτερα από πρίν..ανανεωμένη κ έτοιμη για νέες ιστορίες..(ΟΧΙ δεν βρήκα νέο γκόμενο..ούτε τα έφτιαξα με τον πρώην...Απλώς ορισμένες φορές η ζωή είναι καλύτερη και όταν είσαι μόνος..αρκεί να το συνειδητοποιήσεις να κάνεις αυτό που θέλεις και να μην πιέζεσαι για τίποτα και για κανένα...και έχει ο Θεός..κάτι θα βρεθεί και για μας...προς το παρόν χαίρομαι την ελευθερία μου!!!!!!)
Και θα ήθελα να ευχαριστήσω την υπέροχη Mirella για την υποστήριξή της και όλους εσάς που με στηρίξατε στο blog της...

Το Σάββατο ήταν τέλειο...
Πήγαμε σε ένα τέλειο club, με κλουβιά, γαμάτη μουσική, υπέροχη και ανεβαστική ατμόσφαιρα και απίστευτα τυπάκια που ξέρουν τέλειο χορό!!!!....Μακάρι να μπορούσα να χορέψω έστω και στο 1/10 όπως εκείνοι...Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ήμουν και με τη φίλη μου τη Mirella η οποία με γνώρισε στους φίλους της...και όπως καταλαβαίνετε όπως και η Mirella έτσι και οι φίλοι της είναι super!!! Toymaker, dante, Strahd, mahler, είστε απίθανοι!....Και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία..πήγαμε στο S-CAPE INTO AN ARMY ACADEMY στο Γκάζι...και σας το προτείνω!!!
Και ανυπομονώ να ξανακανονίσουμε...

Αλλά και η Κυριακή ήταν ωραία μέρα...
Πιο χαλαρή βέβαια αλλά επίσης διασκεδαστική..
Πήγα για ταινία...μαντέψτε με ποια...Ναι ναι...σωστά μαντέψατε...με τη φίλη μου τη Mirella..Xixixixixi
Είδαμε το ΄Προσεχώς..ζάμπλουτοι΄
Η υπόθεση έχει ως εξής: Ένα ζευγάρι που έχει μόλις χωρίσει ενώνεται ξανά όταν η ανακάλυψη του θησαυρού που έψαχναν εδώ και χρόνια στα νερά της Καραιβικής μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά απ΄όσο πίστευαν και με την βοήθεια ενός πάμπλουτου γεράκου και της χαζής κόρης του ξεκινάνε για την μεγάλη αναζήτηση...
Είναι διασκεδαστική ταινία για να περάσετε καλά και χαλαρά. Έχει αστείες σκηνές αλλά και δράσης..Παίζουν: Το κουκλί Μάθιου ΜακΚόναχι, Κέιτ Χάντσον, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Ρέι Γουίνστοουν και Γιούαν Μπρέμνερ

Και όπως λέει και η Ειρήνη Μερκούρη...Πάμε γι' άλλα..



Συμφωνείτε???????

5 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Έτσι μπράβο! Πάμε για άλλα! Σε χάσαμε τελείως! Και εσύ το Σάββατο στο scape ε;;; Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ! :):):) Τα φιλιά μου!!!!

Mirela είπε...

To Mirela γράφεται με ένα "λλλι", μικρή, αθώα Chanellll!!!!

Κρίμα που έφυγες νωρίς για να προλάβεις την εκκλησιά το άλλο πρωί.

:-P

Soula είπε...

Ναι νωρίς φύγατε.
Δε θυμάμαι αν πρόλαβατε καν το ξεσάλωμα στη μπάρα(ΝΑΙ είμαστε τσούλες!)

@hfaistiwna: Για κατέβα κι εσύ Αθήνα...ΕΚΕΙ θα σε πάμε!!:P:P:P

Hfaistiwnas είπε...

απαπαπα εγώ ποτέ!!!!
Χρόνια Πολλά!!!
Καλημέρα!

Unknown είπε...



thank you

سعودي اوتو